erm(see our PRIVACY POLICY HERE)

*SURPRIZE
Nu-l rezervați niciodată pe George ca o surpriză – acest lucru îi pune pe oameni în defensivă și înseamnă că George intră într-o cameră de străini ostili! Tu ești actul de încălzire al lui George, așa că mărește-l și pregătește oamenii pentru distracție! Rezervați-l ca o surpriză și actul s-ar putea să cadă.


 

BOOKING TERMS:

  1. Plata tuturor taxelor trebuie efectuată și compensată înainte de începerea spectacolului.
  2. Duratele de performanță pot fi flexibile până la 30 de minute de ambele părți, dacă este necesar.
  3. Ora de încheiere: odată ce perioada de timp alocată este încheiată, Artistul va părăsi evenimentul, nu ar trebui să fie așteptate ore suplimentare.
  4. Artistul nu garantează o anumită cantitate de desene per rezervare decât dacă a fost de acord în prealabil de către ambele părți și nu garantează niciodată că va atrage pe toată lumea la un eveniment. Artistul va alege oaspeți la întâmplare, cu excepția cazului în care se solicită altfel.
  5. Copii; Artistul nu este un animator pentru copii și nu își asumă responsabilitatea pentru minorii nesupravegheați în prezența sa.
  6. Forță majoră; Artistul nu poate fi tras la răspundere pentru neîndeplinirea contractului din cauza unor circumstanțe independente de voința sa. În astfel de cazuri, misiunea poate fi subcontractată prin acord sau credit oferit pentru o misiune viitoare.Non-responsiveness will be treated as a breach of agreement and all financial losses suffered by the Artist will be recovered by legal means. These include admin costs, loss of potential earnings and unpaid deposits.
  7. Anularea acestui acord (în scris) în termen de 30 de zile de la eveniment va avea ca rezultat plata COMPLETĂ de către Client. Toate depozitele sunt nerambursabile.
  8. COVID 19; În timpul pandemiei, George va lua măsurile de protecție personală necesare și se așteaptă ca toți clienții să respecte măsurile de distanțare socială. Nerespectarea poate duce la retragerea serviciilor sale, dacă în orice moment George se simte nesigur. În astfel de cazuri, soldul integral este încă plătit.
  9. Anulare (de către oricare dintre părți) din cauza COVID 19; va fi tratat ca un eveniment reprogramat, iar creditul va fi oferit de către Artist, valabil 12 luni de la data inițială a angajamentului. Depozitele pot fi, de asemenea, transferabile numai în această perioadă. Nicio rambursare nu va fi oferită de către Artist.